2011-07-07

Vi tar en kort paus

Mellan 18 och 29 juli tar vi på www.smyckestillbehor.se litet ledigt & packar inte iväg några ordar. Det går naturligtvis fortfarande bra att beställa som vanligt, men vi ber Dig vänligen observera att vi börjar behandla beställningar först på måndag, den 1 augusti. För att vi ska hinna hantera Din order innan vi tar semester, bör Du lägga in/betala den senast den 13/7.

Är Du beredd att vänta ett tag på Dina varor & beställer från oss under vår lilla semester, så vill vi ge Dig 15% rabatt på hela sortimentet!

För att få rabatten, måste du skriva koden semester i fältet för rabattkoder när du kommer till kassan. Klicka sedan på knappen "aktivera". Det är viktigt att du inte glömmer att aktivera rabatten i kassan.

Observera att det inte kan göras i efterhand.

Alla ordrar, lagda under 18/7 - 29/7 kommer dessutom att delta i en utlottning av ett presentkort. Vinnaren väljs slumpmässigt bland alla som beställer under den tiden, och värdet av presentkortet kommer att motsvara värdet av beställningen. Handlar Du för 150kr under vår semester, så har Du chansen att vinna 150kr till att handla för. Är Din order värd 2500kr, så kommer presentkortet att vara lika mycket värt!

Vi tackar Dig för Ditt tålamod!

Lycka till!

Mvh

Irina & Viktoria

www.smyckestillbehor.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar