2012-08-31

Semester

Mellan 12 september och 7 oktober packar vi inga beställningar.

Vi stänger inte butiken, utan låter alla, som vill, handla med 15% rabatt under tidenÄven avtalskunder kan använda sig av rabatten, vilken sänker deras förmånliga priser ytterligare. 
Vill du vara säker på att få dina varor innan vi går på semester, måste du lägga in din order senast den 10 september - då packar vi och skickar iväg din order innan vi tar ledigt. Välj då helst inte förskottsbetalning till vårt bankgiro i kassan, för det brukar ta ett par dagar innan vi får betalningen, och det är först då varorna kan skickas. Välj faktura, Payson (kortbetalning) eller Paypal istället.
Är du beredd att vänta på dina varor tills vi kommer tillbaka, så ger vi 15% rabatt på alla ordrar som kommer in till oss under tiden 12/9 - 7/10.
För att få 15% rabatt på din order, ska du skriva koden SEMESTER i fältet för rabattkoder, när du kommer till kassan. Klicka sedan på knappen "aktivera", så dras rabatten av från varukostnaden.
Observera att rabatten är ingenting som vi kan ge dig i efterhand, så glöm inte att använda koden i kassan.
Har du frågor, så är det bara att maila oss. Samma gäller om du har ångrat din order på grund av väntetiden - låt oss veta, så makulerar vi den. Vi återkommer med svar så fort vi kan, men vår tillgång till e-mail kan vara begränsad under semestern.
Vi önskar er en trevlig höst! Passa på och shoppa loss. Vi börjar packa iväg inkomna ordrar den 8 oktober. Observera: vi kommer att ha många ordrar att behandla; även när vi kommer tillbaka, kommer det att ta oss någon vecka att få iväg alla inkomna beställningar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar