2011-03-14

Vinnarna av vintertävlingen

Cristina Glasell

blev vår vinnare i den allmänna grenen i år. Konkurrensen var tuff, men Christinas halsband segrade med flest antal röster! Smycket är en harmonisk blandning av många spännande detaljer som skapar en välbalanserad enhet utan att det känns överflödigt. Juryn utmärker också färgvalet. Både varma och kalla färger har representerats i smycket utan att strida mot varandra - de är en del av harmonin i kaoset.
Vi vill även berätta att smycket är den absoluta favoriten hos TierraCast där alla 4 medlemmar av deras team hade halsbandet på sin top-3 lista i denna gren. Grattis Christina!

Maria Glukhova

tog hem segern bland seed beads alkemister med sina vackra armband. Trots neutrala färger har Maria lyckats skapa ett enastående effektfullt armbandsset där struktur och växlande ytor står för hela kontrasteffekten. Kombinationen av päls, pärlor och stenar har tagit tävlingen med storm och blev en av juryns stora favoriter i år. Ett perfekt exempel på kontraster som skapar harmoni. Bravo!

5 kommentarer:

 1. Grattis till båda vinnarna men främst till min vän Christina/ kram

  SvaraRadera
 2. Grattis till båda vinnarna fina smycken ni gjorde.

  SvaraRadera
 3. Ett extra grattis till Maria, som nu har vunnit två år i följd, och med det visat en bredd i sitt kunnande som är imponerande!

  SvaraRadera
 4. Grattis till båda vinnarna! Mycket läckra smycken!!

  SvaraRadera