2010-08-26

Sommartävling

Ännu ett bidrag till sommarens smyckestävling kommer från
Karin Messini - Doften av sommar
Färgen av min sommar: röd
Färger som rött och rosa gör mig pigg och glad, de är också vackra att se på. Mitt smycke handlar om sommarens dofter, ljuvliga dofter från blommor och bär. Favoritblomman är ros och röda vinbär är kanske inte den största smakfavoriten, men för mig det gulligaste och somrigaste lilla bäret.
Material från smyckestillbehör är hampatråd, krackelerade glaspärlor och fossil i rött och rosa. Övrigt material av färgad grön jade, rospärlor av apelsinskal och vaxade glaspärlor.Det är ett knutet halsband, jag knyter helt fritt för att få den "levande" naturlika känslan.

10 kommentarer:

 1. Proffs...Det märks...
  Jättefint halsband!!

  SvaraRadera
 2. Enkelt och sött!

  SvaraRadera
 3. Fint liksom allt du gör Karin. Rosen är helt underbart vacker.

  SvaraRadera
 4. Hur vackert som helst!!

  SvaraRadera
 5. Detta borde vinna faktiskt! Enkelt, sött, somrigt, färgglatt,påhittigt och passar att pryda allas hals!! Ty..tunga överbearbetade smycken kan inte alla bära upp..hur vackert de än är. Men detta bidrag är vad "smycken för alla" handlar om tycker jag.

  SvaraRadera
 6. OJ, tack för alla fina komentarer! Jag måste bara säga att jag har inte gjort rosen själv, den är köpt i Colombia. Den är så ljuvlig och doftar apelsin också :)

  Så många vackra bidrag här, och jag har en del favoriter men jag håller än på det gröna i makramé med alla blommorna, det slår allt i mina ögon!

  SvaraRadera