2010-08-24

Sommartävling

Ännu ett vackert bidrag från

Christina Glasell - Sommargrönska
Färgen av min sommar: grön

Min sommar är grönskan i skogar och trädgårdar med blommande buskar av alla de slag. Därför har jag gjort ett makraméhalsband och bundit in både blommor och grönt som en påminnelse om sommaren, som kan bära genom hösten och vintern.
De vita blommorna köpte jag hos Smyckestillbehör. De gröna strukturpärlorna, liksom alla facetterade pärlor kommer också från butiken, liksom hampagarnet i blått och grönt.

13 kommentarer:

 1. ja, det var nog det vackraste bidraget i denna tävling av vad jag sett hittils... om man får säga så... en fröjd för ögat är vad det är,och så älskar jag ju blommor också! :D

  SvaraRadera
 2. Instämmer med Karin. Jättevackert!

  SvaraRadera
 3. Jag kan inte annat än att hålla med de föregående. Gillar dina macrameade alster jättemycket. Och så härliga förklaringar till varje smycke.
  Hoppas verkligen att du vinner

  SvaraRadera
 4. Hmm...Vore kul, men alla har inte lämnat in än och pärlan är ju, liksom bollen...för det mesta rund. Alla är också mycket duktiga, var och en på sitt på sitt sätt.

  SvaraRadera
 5. Vackert konstverk!

  SvaraRadera
 6. superfina bidrag har kommit in , men den är fortfarande min favvo :)

  SvaraRadera
 7. Ja vinner du inte med detta......bland det vackraste jag sett!! Så himla duktig du är på att kombinera både pärlor och färger!! Jag håller tummarna hårdast för detta!! Åsa

  SvaraRadera