2010-07-05

Nya bidrag till sommarens smyckestävling

Dessa tre nya bidrag till sommarens smyckestävling kommer från Carina Hult.
Läs mer om varje smycken på

6 kommentarer:

 1. Jag gillar det enkla och självklara i dessa smycken. Utan krusiduller har du exakt fångat det viktiga. Det är smycken som kan användas dagligen, diskreta, och mycket väl genomtänkta. På sikt är dessa vinnare.

  SvaraRadera
 2. Fina, men lite väl enkla. Hur bedömmer man smycken i en tävling egentligen? Jag menar smaken är ju som baken delad alltså och det känns faktiskt lite orättvist när man själv sitter och gör något jätteavancerat smycke och så går någon och vinner med ett "nybörjarenkelt" smycke...

  SvaraRadera
 3. Det är sant att det är en väldigt svår uppgift att välja en vinnare. Och smaker är som sagt olika, därför har vi en hel jury som bedömer smycken. Den finns presenterad på tävlingens sida. Ju fler vi är desto mer rättvist blir beslutet tycker vi.
  Avancerade smycken är helt klart väldigt starka konkurrenter, men en avancerad teknik är absolut inte allt som krävs från ett smycke för att vinna. Vi tittar på många andra saker också - färgsammansättningen, komposition, temats tolkning, originalitet... Och när juryn har röstat och alla betyg och kommentarer är sammansatta, är vi säkra på vår vinnare.

  SvaraRadera
 4. Kul att se något enkelt! Det är så många som gör smycken som nästan är "haute couture", jag gillar smycken som man känner för att använda!

  SvaraRadera
 5. Tack för era kommentarer! Min idé är att göra enkla, färgglada smycken för alla tillfällen. Jag måste bara säga att jag är imponerad av era inlämnade bidrag. Vad duktiga ni är! Mycket vackra smycken och färger!

  SvaraRadera
 6. Less is more!!!! Smycken är till för att bäras, prydas vid ALLA tillfällen;) Ett "överdimensionerat och "överbearbetat" smycke kan ibland bli "för mycket" för att kunna användas ens vid ett enda tillfälle,tyvärr ...hur vackert skapelsen än är.. Sedan beror det på vilken åldersgrupp som kan tänkas bära smycket..Men ett smycke som pryder bäraren på rätt sätt vid alla klädkombinationer och på många olika bärare, är ett vinnande smycke tycker jag.

  SvaraRadera