2010-01-24

Vintersaga

Ännu ett vackert bidrag till tävlingen Vintersaga:

Mervi Lundberg
Rimfrost

Skaparens kommentar:
Jag fick idén när jag promenerade i vår vackra vintervärld för någon vecka sedan. Då var allt täckt av rimfrost.Så i mitt halsband hänger det rönnbärsklasar med rimfrost på och ett gäng sidensvansar sitter på klasarna och smaskar. Det klänger även frusen murgröna i trädet och löven har frusit. Kanske i sagans värld där isen har lagt sig och isdrottningen passerar under trädet?Från Smyckestillbehör kommer de röda pärlorna av Berg "jade" med pärlhattar, murgrönan, löven, "sidensvansarnas" kropp består av fossil agat.


6 kommentarer:

 1. Oh vad vackert! Vad fint du fått fram frosten på bären!

  Mvh
  Christina Glasell

  SvaraRadera
 2. va fint:) innan jag läste tänkte jag faktiskt att det såg ut som rönnbär:)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Tackilitack för din kommentar inne på min blogg.. Jag kommer från & med idag att börja att återanvända den bloggen ist för min andra jag har haft.. så vart välkommen tbx om du vill :-)

  Kram Liselott

  SvaraRadera
 4. Ditt bidrag är verkligen "En vintersaga"..svensk natur i vinterlanskap..och allt det har du lyckats samla på ett halsband..Jag är riktigt imponerad av ditt bidrag!!!!

  Lycka till!!

  Kramis Sanne

  SvaraRadera
 5. Vilken fin tolkning! Idérikt! Jag funderade på att tävla igen för temat är så spännanande då tänkte jag med på rönnbär faktist :)
  Förresten, jag har en tävling hos mig också, man kan vinna ett smycke! :) Välkomna in!

  SvaraRadera
 6. Tack så mycket för fina kommentarer! Det värmer.
  Mervi

  SvaraRadera