2010-01-09

Tävlingen Vintersaga drar igång!

Du har väl inte missat att vår stora vintertävling med titel Vintersaga har dragit igång? Vi tar emot bidrag till och med den 28 februari! Läs mer om tävlingen här.


Och det känns inte mer än rätt att det första bidraget vi tar emot kommer från Sabina Vinter!
Skaparens kommentar:
Det är någonting magiskt med nycklar tycker jag, så min inspiration kom med det fina nyckellåset från er på Smyckestillbehör, det är sagolikt! Vinter för mig är ju snö, och är det något vi haft den här vintern, så är det just detta. Vita fina runda pärlemorpärlor (8mm) och facettslipade klara rondeller (Celestial Crystal ®, 8x4mm) skapar ett set präglat av vinterns skönhet "som är lika storslagen som den är återhållsam". Den enkla, tunna kedjan har en jättefin lyster och är en av mina personliga favoriter!

6 kommentarer:

 1. Enkelt och stilfullt, utan att vara överdådigt!

  Mvh
  Christina G

  SvaraRadera
 2. Stilrent, tycker jag också. Dessutom är det kul med ett set som inte är för pråligt. Ibland kan det ju blir som för mycket...

  SvaraRadera
 3. Jätte fint! Ett sett jag skulle kunna bära själv, då det precis som sagts tidigare inte är pråligt utan enkelt och stilrent. Riktigt snyggt!

  SvaraRadera
 4. Elegant och alldeles lagom vintrigt!

  SvaraRadera
 5. åhh så fint! Jag skulle kunna sätta på mig det både till vardag och till fest...supercharmiga och mysiga smycken, KALAS sabina :)

  SvaraRadera
 6. Stilrent vackert och snyggt!

  SvaraRadera