2009-09-11

Grattis Karin!

Vi presenterar stolt sommartävlingens vinnare:

Karin Messini
Den blomstertid nu kommer
Skaparens kommentar:
Jag minns så väl skolavslutningarna när jag var barn, när solen alltid sken och man bar sin nyköpta finaste sommarklänning. Vi fick sjunga vackra sånger i kyrkan och alla verkade så glada. Mitt blomstrande spralliga armband är en metafor för grönskan som väckts till liv, vilken sommarpsalmen "Den blomstertid nu kommer "berättar om.
Armbandet består av färgad kvarts, aventurin, jade och några små vita glasdroppar, en millefiori pärla, en gammal knapp från sekelskiftet och ett glaslöv. Pärlorna är knutna på hampasnöre.

En utomordentlig spännande och modig färgkombination i god harmoni som onekligen förmedlar en varm jordnära sommarkänsla, som man nästan kan känna doften av.
Vi gratulerar Karin till vinsten som sannerligen hade hård konkurrens.

Förutom de härliga vinsterna som skickas till Karin ger vi även en rabattkod på 10% till alla som deltog i sommartävlingen!

Och för att avsluta med en överraskning vill vi berätta att Karin har fått ett erbjudande från www.signerat.se där de bjuder henne på administrationsavgiften (värde 350kr) om Karin vill börja sälja sina skapelser på Signerat.se

Vi tackar alla deltagare och jurymedlemmar för en underbar sommar och välkomnar er till våra nya utmaningar där ni alltid hittar något spännande! Under hösten kommer vi att köra några mindre tidskrävande tävlingar som alla kan hoppa på när som helst. Och när vintern börjar närma sig, slår vi till med ännu en stor tävling som kommer att pågå under tre månader med spännande jury, härliga priser och förhoppningsvis många, många nya underbara bidrag!

13 kommentarer:

 1. Bra gjort Karin! Grattulerar varmt till din seger.
  Christina Glasell

  SvaraRadera
 2. Du är fantastisk Karin, det var det finaste smycket i tävlingen!!! En självklar vinnare!

  SvaraRadera
 3. Grattis!! Det gjorde du bra. VeNos

  SvaraRadera
 4. Stort Grattis Karin. Du är jätteduktig ocg Grattis även til att få sälja på deras sida.
  Lycka till önskar KKristina

  SvaraRadera
 5. Grattis! Gud vad fint vinnarbidraget är!!

  SvaraRadera
 6. Tack så jättemycket, jag är så glad! :)Jag tycker att alla bidrag har haft något särskilt, jag gillar variationen som har varit , mycket spännande och vackra smycken!Jag ser verkligen fram emot vinsten med handgjorda pärlorna. Jättefina är de!Ska göra något kul av dem och lägga upp på bloggen sen. :) Hoppas nån av er vinner nästa gång! Ni är så bra allihopa!!!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 7. Jättesnyggt! Grattis Karin!

  SvaraRadera
 8. Tack igen! :) Nu har jag fått de vackra handgjorda pärlorna, och redan hunnit göra ett halsband med några av dem,(blandat med pärlor jag beställt för vinsten.) Jag kommer att börja sälja på signerat.se.
  Blev verkligen glad över erbjudandet! :)TACK!!!Sen får vi se hur det går ...
  Har gjort en liten samling nya smycken, nu återstår att fota resten, sen hoppas jag kunna lägga in dem imorgon. De kommer att kunna ses i min blogg sen också om nån är nyfiken.
  Ha det gott alla! Nu är det nog dags för nattugglan att gå i säng. Är mammaledig.;)

  SvaraRadera
 9. Hej igen, nu finns flera av mina nya smycken att se på www.signerat.se , Hälsningar Karin

  SvaraRadera
 10. Grattis till vinsten, Karin! Riktigt fina smycken!
  Jag vill samtidigt tacka er på smyckestillbehör för en supersnabb leverans! Och en fin överraskning var det med också, sånt värmer.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 11. Tack själv :)
  Ni är så hjärligt välkomna åter, inte minst till vintertävlingen. Kolla också in de små utmaningarna som vi kör varje månad.

  SvaraRadera